Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 


Over Luttikholt.com

Professioneel & Resultaatgericht

Luttikholt.com richt zich op organisaties die hun groei ambities en veranderingsprocessen vanuit een business perspectief ‘Outside-In’ willen doorvoeren. Door onze jarenlange managementervaring in de groot zakelijke markt en het MKB zijn wij bekend met de uitdagingen waar u als leidinggevende voor staat. Wij geven praktisch advies en helpen bij het behalen van de resultaten. Wij werken samen met een team van professionals op het gebied van Algemeen Management, Sales, Processen, Finance en HR.

Kernwaarden: plezier, verrassend, groei en wederzijds respect & vertrouwen

Plezier hebben in wat je doet en waar je voor staat is voor ons de beste energiefactor. We ‘denken en doen’ buiten de gebaande paden, wat verassend nieuwe ideeën en resultaten oplevert. Luttikholt.com investeert in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, want als je in staat bent je mensen te laten groeien zal je organisatie ook groeien. Integer zakendoen kan wat ons betreft alleen op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Dat legt de basis voor een duurzame samenwerking en groei.

Succes bereik je samen

Naast resultaat is de teamgerichte manier van werken essentieel in onze aanpak. Wij geloven in een gecombineerde Top-down & Bottum-up benadering. Met het management bepalen we gezamenlijk ‘Top- down’ WAT we willen bereiken, de koers en de doelstellingen. Samen met de medewerkers en eventueel andere betrokken partijen bepalen we ‘Bottum-up’, HOE we de doelstellingen gaan bereiken. Dit vergroot de acceptatie en participatie van alle partijen om de ambities waar te maken. Bovendien werken wij integraal. Een veranderingsproces heeft zelden impact op één afdeling. Wij weten door onze brede kennis en teamaanpak bruggen te bouwen tussen afdelingen, waardoor er een gedragen koerswijziging ontstaat. Want succes bereik je samen…!