Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 


Opdrachten

Luttikholt.com heeft bij verschillende organisaties, bedrijven en instellingen opdrachten uitgevoerd. Op het gebied van interim management, organisatie advies, training & coaching kunnen we ook u helpen de prestaties te verbeteren. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de opdrachten die we hebben uitgevoerd. Tevens hebben wij referenties vermeld van enkele opdrachtgevers. Hiermee ontstaat een beeld wat u kunt verwachten als u een beroep op ons doet. Wij staan voor groei, uw groei!


Cocosoft brengt klantfocus aan door programma CustomerSalesFocus
Cocosoft is met circa 50 medewerkers een middelgroot IT-bedrijf met winkelautomatisering als specialisatie. Ze zijn sterk gericht op het behalen van rendement en resultaat voor haar retailklanten. Cocosoft opereert vanuit Venray en is marktleider in de drogisterij- en parfumeriebranche en een snelle groeier in verschillende andere retailbranches. Vanuit de ambitie om te blijven groeien en haar positie verder te verstevigingen hebben zij Advance T&C ism Luttikholt.com gevraagd de salesaanpak verder te professionaliseren.

<lees meer>


Van Lanschot Bankiers bouwt aan Trusted Advisors
Het maatschappelijke vertrouwen in het bankwezen is door de kredietcrisis sterk gedaald. Van Lanschot Bankiers wilde deze ontwikkeling bespreekbaar maken met personeel en klanten. Onder de noemer ‘De Trusted Advisor’ is in enkele workshops het thema interactief besproken met de private- en business bankers van Van Lanschot. Luttikholt.com heeft samen met Arjan Erkel Advies deze workshops mogen verzorgen.
<lees meer>


KPN realiseert sterke stijging aantal glasvezelaansluitingen
Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van de glasvezelaansluitingen van KPN is de afgelopen zes maanden sterk gestegen. Door een actieve regionale marktbewerkingscampagne is het aantal sterk gegroeid. Luttikholt.com heeft voor KPN het Programma Management verzorgd en het kernteam aangestuurd dat verantwoordelijk is voor de uitrol van zakelijk glas.
<lees meer>


Getronics klanten tevreden door project operational excellence
Getronics is één van de grootste ICT-dienstverleners in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd. Voor de beheerafdeling in Eindhoven koos men Luttikholt.com voor een interim management opdracht. Binnen enkele maanden is door een strakke operationele besturing de dienstverlening naar klanten sterk verbeterd.
<lees meer>


Avans Hogeschool  implementeert project ‘transparante dienstverlening’
Met 23.000 studenten en 2000 medewerkers is Avans Hogeschool één van de grootste opleiders in Nederland. De afdeling Marketing, Communicatie en Studentenzaken wilde haar dienstverlening naar de klanten verbeteren en transparanter maken. Luttikholt.com heeft dit project begeleid. Middels accountplanning is een versterkt beeld van de klantwens ontstaan. De dienstverlening is verbeterd en sluit nu meer aan op de prioriteiten van de klant.
<lees meer>


KPN verbetert het klantcontact en  reduceert kosten bij Contact Center
De Business Support Desk SME verzorgt voor alle MKB klanten van KPN in Nederland de commerciële en operationele klantvragen. Met 700 medewerkers worden 60.000 klantvragen per week behandeld. Aan Luttikholt is gevraagd het management te voeren, de omzet van dit marktsegment te verhogen en het aantal operationele klantvragen te reduceren. Luttikholt is erin geslaagd om een significante verbetering van het klantcontact en het rendement te realiseren.
<lees meer>


Schalke & Partners kiest Luttikholt.com voor verhogen verkoopresultaat’
Schalke & Partners uit Breda is al meer dan 20 jaar sterk in objectief onderzoek en hoogwaardig advies op het gebied van schadeonderzoek bij verzekeringen, bedrijfsrecherche en security consultancy. Om de verkoop bij Schalke & Partners nog verder te professionaliseren en de slagkracht naar de markt verder te vergroten heeft zij Luttikholt.com gevraagd hierbij te ondersteunen.
<lees meer>


Workshop ‘De Ontgijzeling’ helpt organisaties bij veranderingsproces
Wat heeft een gijzeling nu met organisatieveranderingen te maken? Nieuwsgierig?
Voor diverse organisaties heeft Luttikholt.com in samenwerking met Arjan Erkel de workshop ‘De Ontgijzeling’ verzorgd. De omgeving verandert snel en hoe zorg je nu dat een veranderingsproces voor een organisatie succesvol verloopt? Luttikholt en Erkel hebben het antwoord, De workshop ‘De Ontgijzeling’ is een echte verrijking voor organisaties, management en medewerkers die in een veranderingsproces zitten of tegemoet gaan.
<lees meer>


Kadaster volgt workshop productmanagement
De kerntaken van het Kadaster  bestaan met name uit het uitvoeren van activiteiten voor de Rijksoverheid op het gebied van Rechts-zekerheid en Geo-informatievoorziening. Om haar dienstverlening steeds beter te laten aansluiten op de wensen van de markt wil het Kadaster komen tot een eenduidige producten en diensten portfolio ontwikkeling. Luttikholt.com heeft een meerdaagse workshop Productmanagement verzorgd.
<lees meer>


Managementteam Avans volgt MBTI teamdag
Het managementteam van Avans Marketing, Communicatie en Studentenzaken wilde graag meer inzicht in de persoonlijke voorkeurstijlen, drijfveren en karakterprofielen van de MT leden. Met behulp van de gerenommeerde methodiek Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) werd het individuele profiel doorgenomen en de samenwerking binnen het team behandeld.  Luttikholt.com heeft deze teamdag begeleid.
<lees meer>


R.E.K. Van Dijk verhoogt haar rendement
Medio 2008 staat de markt voor recycling en hergebruik van kunststoffen al enige tijd onder druk. Dit laat ook het familiebedrijf R.E.K. Gebr. Van Dijk niet ongemoeid. Opbrengsten en marges zitten in een sterk neerwaartse spiraal. REK Van Dijk heeft Luttikholt.com gevraagd op te treden als Managing Director (a.i.) bij het productiebedrijf en hiermee de algehele leiding op zich te nemen.
<lees meer>