Homepage

Over Luttikholt

Dienstverlening

Onze aanpak

Opdrachten

Profiel

Nieuws

Contact


 


Het team

Luttikholt.com werkt samen met een team van professionals op het gebied van Algemeen Management, Verkoop, Processen, Human Resource Management, Financieel en Fiscaal advies. Zo is er altijd de mogelijkheid een integraal aanbod te kunnen doen voor uw bedrijfskundige vraagstukken en indien nodig, om snel te kunnen schakelen op andere deelgebieden.

Alle professionals hebben meer dan 10 tot 15 jaar management ervaring en zijn gewaardeerde vakbekwame adviseurs en interim managers op hun expertise gebied. Wij zijn van mening dat als we organisaties willen helpen bij groei en verandering, we zelf ook open staan voor groei en verandering. We dagen elkaar uit en werken samen aan opdrachten voor een optimaal resultaat.

De professionals zijn:

Karel Luttikholt

Eerdere beroepen:
(Key) Accountmanager, Manager Customer Service, Sales Director, Managing Director,

Expertise gebieden:
verkoop & marketing, general management, strategie & verandering, operational excellence

 
Achtergrond:
Karel is oprichter van Luttikholt.com en heeft meer dan 15 jaar management ervaring op het gebied van Sales- en General Management. Hij is verantwoordelijke geweest voor organisaties van 70 tot 700 medewerkers, zowel in het mkb als in de groot zakelijke markt. Hij weet door zijn aanpak verkoopresultaten en marges te verhogen, structuur te brengen in de bedrijfs-voering en teams te laten excelleren. Tevens is hij gastdocent bij Avans University, verzorgt hij workshops ‘De Ontgijzeling’ met Arjan Erkel en vervult hij enkele bestuursfuncties.

Passie:
Het is mijn passie om organisaties en mensen te laten groeien. Ik bouw graag aan de driehoek klanten , management  en medewerkers. Resultaten bereiken in teamverband . Schakelen tussen visie, focus, executiekracht en team is voor mij dé succesfactor voor een organisatie. Daar een bijdrage aan leveren geeft me energie.Hans de Vos

Eerdere beroepen:
Projectmanager, Verandermanager, HR Directeur, Organisatiepsycholoog

Expertise gebieden:
HRM, individuele- en teamcoaching, MBTI gedragsmethodiek en karaktertest

 

Achtergrond:
Hans  heeft een uitgebreide studie achtergrond op het gebied van (organisatie) psychologie, bedrijfskunde en Human Resource Management. Vandaag de dag geeft hij in deeltijd zelf colleges aan jonge ambitieuze studenten. Als adviseur, coach en counselor heeft hij uitgebreide ervaring in organisatievraagstukken waarbij zowel groei, stabilisatie als stagnatie de werkgebieden binnen een organisatieomgeving zijn. De expertise van Hans ligt op het begeleiden van management(teams) en het coachen van individuele medewerkers in organisaties. Missie, visie en strategie vertaalt naar team- en persoonlijke doelen is zijn werkgebied. 

Passie:
Inzicht en richting geven aan de ontwikkeling van individuen en teams  is mijn passie. Het geeft me energie om door middel van de MBTI methodiek en de karaktertest inzicht te verschaffen in iemands persoonlijkheidsprofiel. Hierdoor lukt het steeds weer personen en teams beter te laten samenwerken. www.tss-coaching.nl

Olaf de Vriend

Eerdere beroepen:
Manager audit nationale markt, manager accounting.

Expertise gebieden:
Financieel advies, financiële rapportages, jaarrekeningen 
Achtergrond
Olaf heeft meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector, waarvan inmiddels al vele jaren als registeraccountant. Zijn werkzaamheden lopen uiteen van het managen van teams en financiële afdelingen tot het zelfstandig uitwerken van ingewikkelde financiële vraagstukken en coachen van medewerkers in financiële werkzaamheden. De kritische bril die hij in zijn tijd als openbaar accountant had, heeft hij nog steeds. Hij durft kritische vragen te stellen om daarmee de organisatie verder te helpen. Uiteindelijk zijn integriteit, betrokkenheid, respect voor betrokkenen en zelfkritiek de kernwaarden waaruit hij zijn werkzaamheden verricht.

Passie:
Mijn passie is om klanten (nieuw) inzicht te geven in de (financiële) problemen/vraagstukken waarmee ze geconfronteerd worden. Mijn doel is dat de onderneming na mijn begeleiding en ondersteuning in verbeterde vorm zelfstandig verder kan functioneren. www.novoconsilium.nl


Paul Wels

Eerdere beroepen:
Belastingadviseur, Afdelingsmanager, Directeur

Expertise gebieden:
Belastingadviseur, bedrijfsopvolging, bedrijfstructurering

 
Achtergrond
Paul heeft handelsrecht en fiscaal recht gestudeerd aan de UvT. Bij enkele toonaangevende accountants- en belastingadvieskantoren is hij werkzaam geweest als fiscalist, afdelings-manager en - later - directeur. Paul Wels werkt als belasting- en corporate finance adviseur met MKB ondernemers, onroerendgoedbeleggers en internationaal opererende ondernemingen. 

Passie:
Hoogwaardig advies leveren tegen een redelijke prijs en het bedrijf op die manier uitbouwen tot een groep ervaren professionals met een ijzersterke reputatie. www.welsadviesgroep.nl